Opinie

8,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,0
Komfort
8,5
Lokalizacja obiektu
7,9
Udogodnienia
8,7
Personel
8,9
Stosunek jakości do ceny
9,1

Opinie

    Grzegorz J
    pl

    Ocena

    8,3
    18 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maciej Kapias
    pl

    Ocena

    7,5
    18 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    mamońowy
    pl

    Ocena

    9,2
    15 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    8,3
    14 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    7,1
    12 czerwca 2018
    Wilgoć w pokoju. Pod koniec dnia miałam lekko wilgotne ubrania. Czystość podłóg i łazienki- zdecydowanie do poprawy!
    Pokój rodzinny jest idealny! Rozmiar, temperatura no i własna łazienka. Łóżka bardzo wygodne. Pełne wyposażenie kuchni. Przyzwoite śniadania.
    Setapp
    pl

    Ocena

    8,0
    12 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl

    Ocena

    8,3
    11 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał
    pl

    Ocena

    7,9
    6 czerwca 2018

    Ciekawe miejsce do którego wrócimy z paczką znajomych

    Troszkę daleko od centrum. W hostelu sporo bawiącej się młodzieży więc w nocy głośno, rodziną z małym dzieckiem średnio polecam :)
    Ciekawe i nowoczesne wnętrze. Super miejsce na wypad w grupie przyjaciół
    wojciech
    pl

    Ocena

    5,0
    4 czerwca 2018

    porażka

    Stęchlizna w pokoju, olbrzymia wilgoć
    Barbara
    pl

    Ocena

    7,1
    4 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Katarzyna
    pl

    Ocena

    10
    4 czerwca 2018
    hotel rewelacja, tylko ubogie śniadanie można by było wzbogacić o dodatkowy wybór kiełbasek na ciepło itp.
    Maciej
    pl

    Ocena

    7,9
    3 czerwca 2018
    Ciut daleko od centrum.
    Takiego klimatu nie znajdziecie w żadnym innym obiekcie. A reszta jak to w Krakowie - międzynarodowe towarzystwo.
    Daniel
    pl

    Ocena

    10
    3 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    9,2
    3 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Anna
    pl

    Ocena

    8,3
    2 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kasia
    pl

    Ocena

    9,2
    2 czerwca 2018

    Miejsce na swój wyjątkowy klimat. Wrócę.

    Kanella
    nl

    Ocena

    7,1
    20 czerwca 2018

    Very much recommended, but with some remarks

    The property seems to be in some kind of identity crisis ;-) They advertise in a stylish magazine aimed at the business market and have shiny brochures with pictures of double rooms, but they are clearly a hostel (the double rooms also have two bunk beds in them for use as dorms). Staff at reception does not all seem to be trained to handle other than hostel customers (true attention for customers). I don't mind this really but this is definitely not a place for business clientele. At some point we were on the terrace and the sun was burning too hard, so we asked for an umbrella, the receptionist just shrugged and said it was broken 'because here sometimes the partying is just too hard', just to give you an idea about what I'm saying. Room 100 was right above the outside smoking bench, with people talking, drinking, smoking till late in the night. I would recommend this place but also keep in mind the following: The mattrasses were very, very thin, when you sit on the bed, the metal railing uncomfortably pushes in your legs and the cold came through the mattrass in the night. Inside the building it was quiet when we were there, but I think if there is a party crowd there, it will be hard to sleep because the communal space is hollow and sound travels easily.
    I just fell in love with this cute little fort (although it has a rough history) and would definitely stay here again. Very nicely decorated and the rooms are spacious. Big, clean communal showers. We loved the excellent breakfast and the terrace. Very good value for money to stay in Krakow. Good and fast connections to the city centre by tram.
    tomasz
    gb

    Ocena

    8,8
    20 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ryan
    gb

    Ocena

    10
    12 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Vic999000
    pl

    Ocena

    10
    10 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii