Opinie

8,6
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,9
Komfort
8,4
Lokalizacja obiektu
7,9
Udogodnienia
8,6
Personel
8,8
Stosunek jakości do ceny
9,0

Opinie

    Dominika
    je

    Ocena

    10
    18 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Monika
    pl

    Ocena

    6,5
    16 września 2018
    czystość - kłęby włosów na podłogach i niefunkcjonalny prysznic po którym cała podłoga była mokra
    historyczne znaczenie bydynku
    Ewa
    pl

    Ocena

    8,3
    10 września 2018

    Wolę spać w Hostelu Ametyst.

    Podczas kąpieli pod prysznicem,woda nie odpływała ( stała)W tolecie damskiej czujka zbyt późno się zapalała( musiałam wchodzić po ciemku do WC. Byli panowie z Radomia ( wieczór kawalerski) Zachowywali się skandalicznie ( pobudka o 4) Zepsuli zamek w drzwiach ( piszczał więc ciągle), przeklinali ,bardzo głośno się zachowywali. Brak też w budynku stojaka na rowery ( jeźdze wszędzie z rowerem) Wydaje mi się ,źe cena teź z kosmosu..67 zł ( 12 złotych śniadanie)Nocuję w Ametyście przy ul.Karmelickiej 10 ( samo centrum ) nocleg kosztuje 22-29 złotych
    Smaczne śniadaniemiły personel.
    Magdalena
    pl

    Ocena

    9,2
    3 września 2018
    Dużo przestrzeni, pyszne i urozmaicone śniadanko, niedrogi a estetyczny i przyjemny dla oka wystrój pokoju. Bardzo miła obsługa, zaciszne i niezwykle klimatyczne miejsce. Na pewno do powtórzenia w przyszłości!
    Patrycja
    pl

    Ocena

    10
    3 września 2018

    wypoczeta,zrelaksowana

    świetne
    Aleksandra
    pl

    Ocena

    7,9
    31 sierpnia 2018
    Super tylko łazienka wspólna
    Anna
    pl

    Ocena

    7,5
    31 sierpnia 2018
    Wnętrza
    Małgorzata
    pl

    Ocena

    8,8
    29 sierpnia 2018
    Brak półeczki, na którą można położyć mydło/ szampon pod prysznicem.
    Świetna aranżacja wnętrza. Przestronne pokoje i wygodne łóżka. Dla dzieci dużo przestrzeni poza pokojem.
    Michał F.
    pl

    Ocena

    7,9
    28 sierpnia 2018
    Miła obsługa , dobre śniadanie , ciekawa lokalizacja
    Wystrój , lokalizacja
    Marcia
    pl

    Ocena

    10
    27 sierpnia 2018

    Powrót do przeszłości :)

    Niesamowity klimat miejsca. Zdecydowanie polecam!!!!
    Kamila Warulik
    pl

    Ocena

    9,2
    22 sierpnia 2018

    Gorąco polecam to miejsce

    Jedynym minusem jest chyba brak windy (w razie osób niepełnosprawnych)
    Odległość od centrum to ok 20min pieszo, miejsce ciche i malownicze. Duży wybór produktów na śniadaniu. Świetna atmosfera i wystrój.
    Natalia
    pl

    Ocena

    10
    21 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ua

    Ocena

    7,9
    17 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Denisa
    sk

    Ocena

    8,3
    11 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Leo And Daniel
    au

    Ocena

    8,3
    5 września 2018

    Cool experience in a old prison !

    Beds were very noisy, when you move you wake up everyone. The breakfast was a bit disappointing the 2nd morning (no eggs and not much choice for vegetarian) however the 1st day was very good !!
    Great ambience in a old prison. Very well decorated. Nice big kitchen and common area. Good breakfast in general.
    Tatsiana
    by

    Ocena

    9,2
    4 września 2018

    Excellent hostel

    The hostel is excellent, location is nice as well - a twenty-minute walk from the old town. The room was spacious, clean and the beds were very comfy.
    DylanPL
    ie

    Ocena

    9,2
    28 sierpnia 2018

    Nice low budget quiet family hostel

    A quiet hostel which seemed to cater more towards families. A renovated old building which doesn't look great from the outside but is lovely inside. Only wanted a double room but ended up with a double bed and two sets of bunk beds so had lots of space.
    Sarah Gregson
    gb

    Ocena

    9,2
    25 sierpnia 2018
    Beds could have been more comfortable, would have been nice to have a mirror in the bedroom.
    Massive rooms, very clean, great showers, excellent kitchen facilities with very tasty breakfast provided. All in a lovely building, with lots of communal space and really happy friendly staff.
    Mark McFetridge
    gb

    Ocena

    9,2
    22 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Natasa Tomic
    me

    Ocena

    7,1
    22 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii